Samenwerkingsvormen

Wij ondersteunen bij het opzetten van joint ventures en andere samenwerkingsverbanden, zoals distributie, agentuur, maatschap en vof, alsook het adviseren en procederen over geschillen tussen aandeelhouders en andere partners.

Wij hebben ruime ervaring in het adviseren en procederen over (internationale) samenwerkingsvormen. Krachtenbundeling leidt tot voordelen, totdat de verwachtingen niet gelijk ervaren worden. Voorzien en vastleggen is cruciaal, zodat ook al tijdens de onderhandelingen een ervaren specialist gewenst is en tevoren duidelijkheid over onder meer verantwoordelijkheden, risico-overgang en aansprakelijkheden voor u goed geregeld wordt.

Wij zijn centraal in Nederland gevestigd (Utrecht, 25 minuten vanaf Schiphol), zodat wij zo nodig eenvoudig bereikbaar zijn en internationaal werken wij nauw samen met uitstekende advocaten, belastingadviseurs en accountants over de hele wereld, via ons internationale samenwerkingsverband ANTEA. Noodzakelijk, want internationaal zijn vaak regels van toepassing die uw bestaande adviseurs wellicht niet kennen. Het resultaat is een duidelijk advies en een goede en begrijpbare vastlegging.

Wij zijn gespecialiseerd in dit rechtsgebied

Gijs van Poppel

Advocaat

Stefan Vissink

Advocaat

Jasper van Nes

Advocaat • Belastingadviseur

Els van Kolfschooten

Juridisch medewerker
Top